Новини

Результати проведення конкурсу на заміщення вакантних посад від 25 березня 2019 року

Відповідно до ч. 2 ст. 28 Закону України «Про державну службу» від 10 грудня 2015 року №889-VIII повідомляємо про результати проведеного 25 берензня 2019 року конкурсу на зайняття вакантних посади державної служби категорії «В» у Вінницькому окружному адміністративному суді.

Читати далі

Представники прес-служб судів України відкриті до нових знань

Сьогодні на черговому вебінарі, організованому за підтримки Вищої ради правосуддя та Прес-центру судової влади України, обговорювалася тема «Формати представлення інформації про роботу судів для медіа».

Читати далі

Працюємо над власною кваліфікацією!

Три насичені дні навчання провела начальник відділу служби управління персоналом ВОАС Ольга Бідлевич у колі колег із Вінницької, Житомирської, Київської, Черкаської, Чернігівської областей та міста Києва.

Читати далі

Фахівець від ВОАС розповіла про представництво в справах незначної складності

Головний спеціаліст відділу аналітично правової роботи Інна Гайдук узяла участь у семінарі з питань правової роботи.

Читати далі

Питання представництва інтересів держави в суді обговорювали в прокуратурі Вінницької області

На запрошення керівництва прокуратури Вінницької області суддя ВОАС Михайло Богоніс узяв участь у навчально-методичному семінарі на тему: «Проблемні питання при здійсненні представництва інтересів держави в суді в умовах законодавчих змін».

Читати далі

Доступний суд – Вінницький окружний адміністративний суд!

Судова система покликана надавати правовий захист для громадян, а також забезпечити доступність правосуддя для кожної особи.

Читати далі

Тренінг для тренерів

8 кандидатів на посаду судді висловили бажання проходити стажування у Вінницькому окружному адміністративному суді, який визнано модельним судом України

.

Читати далі

Думка відвідувачів суду робить ВОАС кращим!

Прес-секретар Вінницького окружного адміністративного суду Оксана Усатенко взяла участь у тренінгу «Дослідження задоволеності відвідувачів суду окремими аспектами роботи суду за методологією КГЗ (карток громадського звітування) в рамках системи оцінювання роботи суду (СОРС)».

Читати далі