Новини

ПРО ПІДСТАВИ ТА ПОРЯДОК ДИСЦИПЛІНАРНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ ГОВОРИЛИ ПІД ЧАС ТРЕНІНГУ

Сьогодні у місті Києві Національною школою суддів України проведено тренінг для спеціалістів з питань персоналу та працівників апаратів-членів дисциплінарних комісій судів на тему: «Особливості, підстави та порядок дисциплінарної відповідальності державних службовців апарату суду».

Читати далі

До уваги відвідувачів суду!

Акцентуємо вашу увагу, що понеділок - 28 травня 2018 року є вихідним днем.

Читати далі

СУДДЯ ВОАС ДОЛУЧИВСЯ ДО ОБГОВОРЕННЯ ЩОДО НАПРЯМІВ РОЗВИТКУ ІНФОРМАЦІЙНО-ПРАВОВОГО РОЗВИТКУ РЕГІОНУ

Про інформаційно-правове та організаційно-управлінське забезпечення інноваційного розвитку регіону говорили сьогодні представники правоохоронних і судових органів та провідні науковці у сфері інформаційного права і права інтелектуальної власності Національної академії правових наук України у ході круглого столу.

Читати далі

Працівники апарату ВОАС опановували навики спілкування із людьми з інвалідністю

Сьогодні працівники апарату суду вдосконалювали знання щодо навиків спілкування із людьми з інвалідністю.

Читати далі

ПРАЦІВНИКИ ВОАС ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ТРЕНІНГУ ЩОДО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСНОГО ВІДБОРУ В СУДАХ

17 травня 2018 року, Національною школою суддів України для спеціалістів з питань персоналу та працівників апаратів, які є членами конкурсних комісій судів проведено одноденний тренінг на тему: «Законодавче та управлінське врегулювання питань конкурсного відбору на посади державної служби в судах».

Читати далі

СЬОГОДНІ У БУДИНКУ АДМІНІСТРАТИВНИХ СУДІВ ГОВОРИЛИ ПРО ТРЕНД ВИШИВАНКИ

Вшановуючи національні традиції та цінності українського народу декілька років поспіль працівники Вінницького окружного адміністративного суду долучаються до заходів з відзначення Дня вишиванки та приходять на роботу у вишиванках та національних костюмах.

Читати далі

РЕЗУЛЬТАТИ АНКЕТУВАННЯ ВІДВІДУВАЧІВ ЩОДО ЯКОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ВІННИЦЬКОГО ОКРУЖНОГО АДМІНІСТРАТИВНОГО СУДУ

На виконання рішення Ради суддів України №5 від 5 лютого 2015 року Вінницьким окружним адміністративним судом (далі по тексту – ВОАС) в рамках проекту «Система оцінки якості роботи суду: стандарти, критерії, показники та методи» з 12 березня по 12 квітня 2018 року здійснено опитування відвідувачів суду, що проводилося в приміщенні суду та на офіційному веб-сайті ВОАС методом анкетування.

Читати далі

Звіт про виконання Вінницьким окружним адміністративним судом Закону України "Про доступ до публічної інформації" за квітень 2018 року.

Звіт про виконання Вінницьким окружним адміністративним судом Закону України «Про доступ до публічної інформації»

Читати далі

До уваги громадськості!

Вінницький окружний адміністративний суд повідомляє, що у зв’язку із перебуванням одного із членів колегії на лікарняному, розгляд адміністративної справи №127/27572/17 за позовом Сіранчука Михайла Івановича до Вінницького міського голови Моргунова Сергія Анатолійовича про визнання протиправним рішення та зобов'язання вчинити дії, 02.05.2018 о 13:00 не відбудеться.

Читати далі