Новини

ВОАС ПОВІДОМЛЯЄ ПРО РЕЗУЛЬТАТ РОЗГЛЯДУ РЕЗОНАНСНОЇ СПРАВИ

У провадженні Вінницького окружного адміністративного суду перебувала адміністративна справа № 128/860/17 за позовом Вінницького національного аграрного університету, треті особи,, що не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - Міністерство освіти і науки, ГУ Держгеокадастру до Агрономічної сільської ради...

Читати далі

СУДДІ ВОАС ПРОЙШЛИ ПЕРІОДИЧНЕ НАВЧАННЯ ДЛЯ ПІДТРИМАННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

В період з 23 по 27 квітня 2018 року у Національній школі суддів України проходила підготовка суддів окружних адміністративних судів для підтримання кваліфікації відповідно до приписів статті 89 Закону України “Про судоустрій і статус суддів”.

Читати далі

Повідомлення про перенесення робочих днів у квітні-травні 2018 року

З урахуванням розпорядження Кабінету Міністрів України № 1-р від 11 січня 2018 року «Про перенесення робочих днів у 2018 році», Вінницький окружний адміністративний суд повідомляє, що 1 травня 2018 року (День праці) відзначатимуть у вівторок, тож понеділок, 30 квітня, також буде вихідним.

Читати далі

ДО БУДИНКУ АДМІНІСТРАТИВНИХ СУДІВ ЗАВІТАЛИ МАЙБУТНІ ПРАВНИКИ

Сьогодні, 25 квітня 2018 року, Вінницький окружний адміністративний суд спільно з Вінницьким апеляційним адміністративним судом провели просвітницький захід у форматі Дня відкритих дверей.

Читати далі

СУДДІ ВОАС ПІДВИЩУЮТЬ ПРОФЕСІЙНИЙ РІВЕНЬ

В період з 23 по 27 квітня 2018 року в місті Києві Національна школа суддів України проводить підготовку суддів окружних адміністративних судів для підтримання кваліфікації з урахуванням вимог статті 89 Закону України “Про судоустрій і статус суддів”.

Читати далі

СУДДЯ ВОАС ВЗЯВ УЧАСТЬ У ПРАВОВОМУ ПРАКТИКУМІ ЩОДО ПРОЦЕСУАЛЬНИХ НОВАЦІЙ КАСУ

21 квітня 2018 року юридичниим журналом «Право України» спільно з Касаційним адміністративним судом у складі Верховного Суду у місті Києві організовано проведення правового практикуму за участю голів та суддів адміністративних судів України.

Читати далі

ПОМІЧНИКИ СУДДІВ ВОАС НАБУЛИ НОВИХ ЗНАНЬ

Згідно з Графіком підготовки працівників апаратів судів та підвищення рівня їхньої кваліфікації на 2018 рік у період з 16 по 20 квітня 2018 року Національною школою суддів України проведено підготовку помічників суддів окружних та апеляційних адміністративних судів.

Читати далі

ВОАС ПОВІДОМЛЯЄ ПРО РЕЗУЛЬТАТ РОЗГЛЯДУ РЕЗОНАНСНОЇ СПРАВИ

У провадженні Вінницького окружного адміністративного суду перебувала адміністративна справа № 127/12068/17 за позовом Вінницького національного аграрного університету до Вінницької районної ради Вінницької області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, на стороні відповідача - Агрономічна сільська рада Вінницького району Вінницької області про визнання протиправним та скасування рішення.

Читати далі

ВОАС ЗАПРОШУЄ НА ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

Запрошуємо правничу молодь Вінниччини 25 квітня 2018 року завітати до Вінницького окружного адміністративного суду на День відкритих дверей.

Читати далі