Новини

Представники судової влади обговорюють аспекти роботи громадських центрів правосуддя в Україні

Сьогодні, 13 грудня 2017 року, у місті Києві, «Нове правосуддя» проходить семінар на тему: «Громадські центри правосуддя: подолання перешкод у співпраці між судами, установами сектору юстиції та громадянами».

Читати далі

Суддя ВОАС взяв участь у IV Щорічному форумі для медіаторів та фасилітаторів України

Учора 07 грудня 2017 року у місті Києві розпочав роботу IV Щорічний форум для медіаторів та фасилітаторів України, організований за сприяння Програми реформування сектора юстиції «Нове правосуддя» Агенства США з міжнародного розвитку.

Читати далі

ЗАВЕРШИЛАСЯ ПІДГОТОВКА ГОЛІВ ТА ЗАСТУПНИКІВ ГОЛІВ СУДІВ

Сьогодні, 06 грудня 2017 року, завершилася підготовка для підтримання кваліфікації для голів та заступників голів місцевих загальних, господарських та окружних адміністративних судів, яку провела Національна школа суддів України.

Читати далі

ГОЛОВА ВОАС БЕРЕ УЧАСТЬ У ПІДГОТОВЦІ ДЛЯ ПІДТРИМАННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ У НАЦІОНАЛЬНІЙ ШКОЛІ СУДДІВ УКРАЇНИ

Сьогодні, 04 грудня 2017 року, у рамках Календарного плану навчань Національної школи суддів на 2017 рік розпочалася триденна підготовка для підтримання кваліфікації для голів та заступників голів місцевих загальних, господарських та окружних адміністративних судів.

Читати далі

У ВОАС ПРОВЕДЕНО НАВЧАЛЬНИЙ СЕМІНАР З ПИТАНЬ ПРОТИПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ

Сьогодні, 28 листопада 2017 року, у Вінницькому окружному адміністративному суді для працівників апарату проведено навчання з питань протипожежної безпеки.

Читати далі

ГОЛОВА ВОАС БЕРЕ УЧАСТЬ У СЕМІНАРІ ЩОДО ПРАКТИКИ РОЗГЛЯДУ ВИБОРЧИХ СПРАВ

Сьогодні,28 листопада 2017 року, у місті Києві розпочався семінар на тему: «Виборчі справи: міжнародні стандарти, практика Європейського Суду з прав людини, національний досвід».

Читати далі

Оголошення про збори суддів Вінницького окружного адміністративного суду

Оголошення про збори суддів Вінницького окружного адміністративного суду.

Читати далі

СУДДЯ ВОАС ВЗЯВ УЧАСТЬ У КРУГЛОМУ СТОЛІ ЩОДО ПРАВОВИХ АСПЕКТІВ КРИПТОВАЛЮТИ В УКРАЇНІ

Сьогодні, 24 листопада 2017 року, у місті Києві, в рамках Календарного плану періодичних навчань суддів з метою підвищення рівня кваліфікації на 2017 рік проведено круглий стіл на тему: «Правові аспекти криптовалюти в Україні» для суддів адміністративних судів.

Читати далі