Новини

У ВОАС впроваджується підсистема «Електронний суд»

Відповідно до Наказу Державної судової адміністрації України від 23 березня 2017 року № 367 «Про проведення дослідної експлуатації підсистеми «Електронний суд» у пілотних судах» у Вінницькому окружному адміністративному суді з 1 квітня 2017 року буде запроваджено застосування проекту «Електронний суд».

Читати далі

СУДДІ ВОАС ПІДВИЩУЮТЬ КВАЛІФІКАЦІЮ

Вчора, 27 березня, в рамках Календарного плану навчань на 2017 рік, затвердженого Національною школою суддів України, розпочалась підготовка для підтримання кваліфікації суддів окружних адміністративних судів.

Читати далі

Вінницький окружний адміністративний суд розпочинає проведення оцінювання якості роботи суду

Шановні відвідувачі суду!

У світлі загальної потреби покращення ефективності та якості надання судових послуг у судах пропонуємо Вам пройти опитування щодо якості роботи Вінницького окружного адміністративного суду.
Опитування триватиме з 20 березня по 20 квітня 2017 року!

Читати далі

Про результати проведеного конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби

Відповідно до пункту 59 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року за № 246 Вінницький окружний адміністративний суд повідомляє, що за результатами проведеного 22 березня 2017 року конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби категорії «Б» та «В» .

Читати далі

ЗАВЕРШИЛАСЯ ЗУСТРІЧ ВИПУСКНИКІВ ПРОГРАМИ З ПИТАНЬ СУДОВОГО АДМІНІСТРУВАННЯ

Сьогодні, 23 березня 2017 року, завершилася зустріч випускників Програми з питань судового адміністрування ініційована керівником Програми USAID «Нове правосуддя».

Читати далі

Сьогодні, 22 березня 2017 року, у Вінницькому окружному адміністративному суді проведено конкурс на заміщення вакантних посад

Відповідно до наказу Вінницького окружного адміністративного суду від 28 лютого 2017року №020 оголошено конкурс на заміщення вакантних посад...

Читати далі

ВИПУСКНИКИ ПРОГРАМИ З ПИТАНЬ СУДОВОГО АДМІНІСТРУВАННЯ ОБГОВОРЯТЬ ПІДСУМКИ РОБОТИ ТА ПЛАНИ НА МАЙБУТНЄ

Сьогодні, за ініціативи Програми USAID «Нове правосуддя», розпочалась триденна зустріч випускників Програми з питань судового адміністрування.
Участь у даному заході бере керівник апарату Вінницького окружного адміністративного суду, випускник Програми з питань судового адміністрування 2016 року, – Сергій Климчук.

Читати далі

ПОМІЧНИКИ СУДІВ ВОАС УСПІШНО ПІДВИЩИЛИ СВІЙ ПРОФЕСІЙНИЙ РІВЕНЬ

Сьогодні, 17 березня 2017 року, завершився п’ятиденний курс підготовки для помічників суддів окружних та адміністративних судів, організований Національною школою суддів України згідно з Графіком підготовки працівників апаратів судів на 2017 рік.

Читати далі

Оголошення про збори суддів Вінницького окружного адміністративного суду

21 березня 2017 року відбудуться збори суддів Вінницького окружного адміністративного суду.

Читати далі

СУДДІ ВОАС ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У НАВЧАЛЬНОМУ СЕМІНАРІ

Сьогодні, 15 березня, відповідно до Календарного плану періодичного навчання суддів на 2017 рік, затвердженого Національною школою суддів України, у місті Дніпро проходив семінар на тему: «Особливості розгляду справ стосовно судових спорів фізичних осіб із Фондом гарантування вкладів фізичних осіб».

Читати далі