Новини

ГОЛОВА ТА СУДДІ ВОАС БЕРУТЬ УЧАСТЬ У ВІННИЦЬКОМУ РЕГІОНАЛЬНОМУ СУДОВОМУ ФОРУМІ

Сьогодні, 11 листопада 2016 року, у конференц-залі готелю «Франція» проходить Вінницький регіональний судовий форум, організаторами якого виступають Вінницький апеляційний адміністративний суд, Асоціація розвитку суддівського самоврядування України та Секція суддів Асоціації правників України.

Читати далі

ГОЛОВА ВІННИЦЬКОГО ОКРУЖНОГО АДМІНІСТРАТИВНОГО СУДУ БЕРЕ УЧАСТЬ У КРУГЛОМУ СТОЛІ

Сьогодні, 10 листопада 2016 року, Вінницький апеляційний адміністративний суд спільно з Секцією суддів Асоціації правників України та Асоціацією розвитку суддівського самоврядування України проводять круглий стіл на тему: «Електронне судочинство».

Читати далі

КЕРІВНИК АПАРАТУ ВОАС ВЗЯВ УЧАСТЬ В ПОКЛАДАННІ КВІТІВ

Сьогодні, 28 жовтня 2016 року, відзначається 72 річниця визволення України від фашистських загарбників.

Читати далі

У ВОАС ПРОВЕДЕНО ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

Сьогодні, 20 жовтня 2016 року, у рамках проекту «День відкритих дверей» Вінницький окружний адміністративний суд відвідали майбутні правники – студенти Економіко-правового коледжу Вінницького фінансово- економічного університету.

Читати далі

ВОАС ЗАПРОШУЄ МАЙБУТНІХ ПРАВНИКІВ НА ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

Як свідчить тенденція останніх років, проведення у судах Днів відкритих дверей набуває не просто популярності серед майбутніх правників, а й є важливою складовою навчального процесу.

Читати далі

ЗАВЕРШИВСЯ КУРС ПІДГОТОВКИ СПЕЦІАЛІСТІВ СУДОВОЇ СТАТИСТИКИ

Сьогодні, 19 жовтня 2016 року, завершився курс підготовки спеціалістів судової статистики місцевих та апеляційних судів, відповідно до Графіку підготовки працівників апаратів судів на 2016 рік, затвердженого Національною школою суддів України.

Читати далі

СУДДІ ВОАС ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ПЕРІОДИЧНОМУ НАВЧАННІ

Сьогодні, 18 жовтня, у місті Києві, згідно з Календарним планом періодичного навчання суддів на 2016 рік Національною школою суддів України проведено семінар на тему: «Заборона мирних зібрань».

Читати далі

ЗАВЕРШИВСЯ ДРУГИЙ ДЕНЬ ПІДГОТОВКИ СПЕЦІАЛІСТІВ СУДОВОЇ СТАТИСТИКИ

Нагадаємо, що сьогодні, 18 жовтня 2016 року, завершився другий день підготовки спеціалістів судової статистики місцевих та апеляційних судів.
Даний захід проходить у формі круглого столу на тему: «Судова статистика сучасності та майбутнього в українських судах».

Читати далі

19 жовтня відбудеться розгляд адміністративної справи № 802/1138/16-а щодо оскарження рішення Вінницької обласної Ради про ліквідацію закладу охорони здоров’я.

19 жовтня 2016 року о 10 год. 00 хв. у Вінницькому окружному адміністративному суді відбудеться розгляд адміністративної справи № 802/1138/16-а за позовом Мусіровського Олексія Анатолійовича до Вінницької обласної Ради про визнання рішення неправомірним та його скасування.

Читати далі

ЗАВЕРШИВСЯ ПЕРШИЙ ДЕНЬ ПІДГОТОВКИ СПЕЦІАЛІСТІВ СУДОВОЇ СТАТИСТИКИ


Нагадаємо, що відповідно до Календарного плану навчань Національної школи суддів України сьогодні у Апеляційному суді Київської області розпочалась підготовка спеціалістів судової статистики місцевих та апеляційних судів. Дана підготовка триматиме з 17 по 19 жовтня 2016 року.

Читати далі