Новини

РОЗПОЧАВСЯ ТРИДЕННИЙ КУРС ПІДГОТОВКИ СПЕЦІАЛІСТІВ СУДОВОЇ СТАТИСТИКИ

Сьогодні, 17 жовтня 2016 року, у приміщенні Апеляційного суду Київської області, згідно з Графіком підготовки працівників апаратів судів на 2016 рік, затвердженого Національною школою суддів України, розпочався триденний курс підготовки спеціалістів судової статистики місцевих та апеляційних судів.

Читати далі

У ВОАС ПРИВІТАЛИ ЧОЛОВІКІВ З ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

Сьогодні, 13 жовтня, напередодні Дня Захисника України у Вінницькому окружному адміністративному суді, в кращих українських традиціях, представниці прекрасної частини колективу вітали чоловіків.

Читати далі

КЕРІВНИК АПАРАТУ ВОАС ВЗЯВ УЧАСТЬ В ПОКЛАДАННІ КВІТІВ

Сьогодні, 13 жовтня 2016 року, керівник апарату Вінницького окружного адміністративного суду взяв участь у покладанні квітів та вінків до Меморіалу Слави та пам’ятного знаку Небесній Сотні та загиблим героям АТО.

Читати далі

У ВОАС ВІДБУЛАСЬ УРОЧИСТА НАРАДА З НАГОДИ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА – ДНЯ ЮРИСТА

Сьогодні, напередодні професійного свята юридичної спільноти, у Вінницькому окружному адміністративному суді відбулась урочиста нарада.

Читати далі

ПОМІЧНИКИ СУДДІВ ВОАС ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ПЕРІОДИЧНІЙ ПІДГОТОВЦІ ПРАЦІВНИКІВ СУДУ

Сьогодні, 05 жовтня, у Національній школі суддів України в місті Києві завершилася триденна підготовка помічників і консультантів окружних та апеляційних адміністративних судів в рамках Графіку підготовки працівників апаратів судів на 2016 рік.

Читати далі

04 жовтня відбудеться розгляд адміністративної справи № 802/1138/16-а щодо оскарження рішення Вінницької обласної Ради про ліквідацію закладу охорони здоров’я.

04 жовтня 2016 року о 13 год. 00 хв. у Вінницькому окружному адміністративному суді відбудеться розгляд адміністративної справи № 802/1138/16-а за позовом Мусіровського Олексія Анатолійовича до Вінницької обласної Ради про визнання рішення неправомірним та його скасування.

Читати далі

В Україні стартувала судова реформа

30 вересня набрали чинності зміни до Конституції України щодо правосуддя та новий Закон «Про судоустрій і статус суддів».

Читати далі