Новини

ПЕРЕМОЖЦЯ КУБКА АДМІНІСТРАТИВНИХ СУДІВ ВИЗНАЧЕНО

Сьогодні завершився дводенний турнір з міні-футболу серед команд адміністративних судів. Переможцем турніру з розіграшу Кубка адміністративних судів – 2016 стала команда Одеського апеляційного адміністративного округу.

Читати далі

17 серпня відбудеться розгляд адміністративної справи № 802/1138/16-а щодо оскарження рішення Вінницької обласної Ради про ліквідацію закладу охорони здоров’я.

17 серпня 2016 року о 14 год. 00 хв. у Вінницькому окружному адміністративному суді відбудеться розгляд адміністративної справи № 802/1138/16-а

Читати далі

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!!! Вінницький окружний адміністративний суд працює в особливому режимі!

Повідомляємо, що у зв’язку із першими виборами депутатів сільських, селищних та міської рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних та міського голів 28 серпня 2016 року, Вінницький окружний адміністративний суд працює в особливому режимі

Читати далі

ПРАЦІВНИКИ ВОАС ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ПІДНЯТТІ ОЛІМПІЙСЬКОГО ПРАПОРА

Сьогодні, 5 серпня 2016 року, представники Вінницького окружного адміністративного суду взяли участь у церемонії підняття прапора України та прапора Національного олімпійського комітету України з нагоди початку ХХХІ Олімпійських ігор 2016 року в Ріо-де-Жанейро (Бразилія)

Читати далі

ФУТБОЛЬНА КОМАНДА «ФЕМІДА» ЗДОБУЛА ПЕРЕМОГУ У ГРУПОВОМУ ЕТАПІ З МІНІ-ФУТБОЛУ

Вчора, 28 липня, футбольна команда «Феміда» до складу якої входять працівники Вінницького окружного адміністративного суду, здобула перемогу у другій грі групового етапу з міні-футболу.

Читати далі

ГОЛОВНИЙ СПЕЦІАЛІСТ ВОАС ВЗЯВ УЧАСТЬ У ТРЕНІНГУ З ПОСИЛЕННЯ ПРАВОВОЇХ ОХОРОНИ ТА ЗАХИСТУ ПРАВ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ

У місті Києві протягом трьох днів з 19 по 21 липня проходив другий тренінг в рамках реалізації проекту технічної допомоги Європейського союзу ‪Twinning‬ «Посилення правової охорони та захисту прав інтелектуальної власності України» для представників адміністративних судів України.

Читати далі

ВІДВІДУВАЧІ СУДУ ОЦІНИЛИ ЯКІСТЬ ФУНКЦІОНУВАННЯ ВОАС

Протягом квітня-травня 2016 року на виконання Рішення Ради суддів України від 12 травня 2016 року № 35 у ВОАС проводилося опитування відвідувачів щодо якості функціонування суду в рамках реалізації Системи оцінювання роботи суду.

Читати далі

У ВОАС ОГОЛОШЕНО КОНКУРС НА ЗАЙНЯТТЯ ВАКАНТНИХ ПОСАД ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ

Відповідно до Закону України «Про державну службу» та Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246, наказу Вінницького окружного адміністративного суду від 19 липня 2016року №081оголошено конкурс на зайняття вакантних посад державної служби у Вінницькому окружному адміністративному суді.

Читати далі

ПРОВЕДЕНО ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ ВОАС

  13 липня 2016 року у Вінницькому окружному адміністративному суді, відповідно до Закону України «Про державну службу» та наказу Національного агентства України з питань державної служби №50 від 03.03.2016 «Про затвердження Типових правил внутрішнього службового розпорядку», відбулись загальні збори державних службовців.

Читати далі