Новини

До уваги суддів адміністративних судів!

2 червня 2016 року розпочинається реєстрація слухачів на дистанційний курс “Застосування Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини ” для суддів адміністративних судів.

Читати далі

Вінницький окружний адміністративний суд запрошує на День відкритих дверей

Флагманом діяльності ВОАС є відкритість, доступність та прозорість для суспільства, формування позитивної громадської думки про довіру до суду та підтримка авторитету суду в суспільстві.

Читати далі

Ухвалено Закон «Про внесення змін до Конституції України (щодо правосуддя)».

Законодавчим актом статті 124 - 129, 130, 131, 147 - 148, 149, 151, 153 Основного Закону України викладено в новій редакції, Конституцію України доповнено новими статтями 129-1, 130-1, 131-1 - 131-2, 148-1, 149-1, 151-1 - 151-2, внесено зміни до статей 29, 55, 59, 85, 92, 106, 108, 110, 111, 136, 150, 152, до розділу ХV «Перехідні положення» Основного Закону України та виключити із Конституції України розділ VII «Прокуратура».

Читати далі

Ухвалено Закон «Про судоустрій і статус суддів».

Закон визначає організацію судової влади та здійснення правосуддя в Україні, що функціонує на засадах верховенства права відповідно до європейських стандартів і забезпечує право кожного на справедливий суд.

Читати далі

Вже традиційно ВОАС відкриває двері для майбутніх правників.

В рамках навчальної практики 01 червня 2016 року студенти Вінницького національного аграрного університету  відвідали Вінницький окружний адміністративний суд.

Читати далі

Колектив ВОАС підтримав акцію «Всеукраїнський Велодень»

Сьогодні, 28 травня, працівники апарату Вінницького окружного адміністративного суду взяли участь у всеукраїнському параді велолюбителів «Велодень», який вже у шосте проходить у Вінниці.

Читати далі

Головний бухгалтер ВОАС бере участь в обговоренні актуальних питань бухгалтерського обліку

Бухгалтерський облік та звітність бюджетних установ – це ті основні проблемні питання, які стали основою для організації семінару, що проходить сьогодні у м. Києві.

Читати далі

Заява Асоціації розвитку суддівського самоврядування України щодо неприпустимості публічного зазіхання міністра юстиції України на незалежність суддів

18 травня 2016 року міністр юстиції України Павло Петренко під час публічних виступів стосовно судової реформи в Україні торкався питання обрання суддів безстроково.

Читати далі

Колектив ВОАС не тільки плідно працює, а й активно відпочиває

Вчора, 22 травня, жителі м. Вінниця та його гості відзначали яскраве спортивне свято, яке було приурочено Олімпійському дню.
Однак варто зазначити, що головною подією цього свята став масовий пробіг у рамках громадської кампанії «Рухаємо Вінницю», участь у якому взяли працівники Вінницького окружного адміністративного суду та їхні дітки.

Читати далі

Асоціація адміністративних суддів стала членом Європейської Асоціації Адміністративних Суддів

5 травня 2016 р. на засіданні Генеральної Асамблеї Європейської Асоціації Адміністративних Суддів було прийнято одноголосне рішення про прийняття Асоціації адміністративних суддів в члени Європейської Асоціації Адміністративних Суддів.

Читати далі