Новини

Авторитетний результат футбольних баталій


19 листопада на території навчально-тренувальної бази «ФК «Динамо» футбольна збірна «ФЕМІДА  ВІННИЧЧИНИ» зіграла дві гри у груповому етапі VI турніру з міні-футболу серед суддів та працівників судових установ із розіграшу «Кубка Феміди».


Нагадуємо, що даний турнір проводиться під патронатом Ради суддів України та Державної судової адміністрації України, а також приурочений до професійного свята Дня працівників суду, яке відзначається щорічно 15 грудня.

За результатами жеребкування збірна Вінницької області потрапила до групи «С».

Отже за право виходу із групового етапу турніру вінницькі футболісти змагатимуться із збірною апеляційного суду Київської області – «Київщина», командами Дніпровського районного суду м. Києва, Верховного Суду України, Господарського суду Київської області, Вищого господарського суду України та Ковпаківського районного суду м. Суми – ПСЕЛ.

Відповідно до графіку матчів VI турніру з міні-футболу 19 листопада вінницькі служителі Феміди вперше зійшлися у футбольному двобої з командою Ковпаківського районного суду м. Суми – ПСЕЛ та перемогли суперника із неймовірним результатом 14:2.


Згодом свою вправність у володінні м’ячем футбольна збірна Вінницької області продемонструвала гравцям Дніпровського районного суду м. Києва,  здолавши столичних служителів Феміди з рахунком 2:6.


Варто відзначити, що як найдосвідченіші гравці турніру, вінничани в черговий раз продемонстрували командну стійкість і зрілість, а також налаштованість на результат.

Звертаємо Вашу увагу на те, що 28 листопада вінничани знову зійдуться у футбольних баталіях з командами Верховного Суду України та Вищого господарського суду України.

Колектив Вінницького окружного адміністративного суду вітає команду Вінниччини із перемогою та бажає успіхів у наступних іграх.