Новини

Дводенна конференція, присвячена річниці прийняття Кодексу адміністративного судочинства України і сьогодні продовжує зацікавлювати присутніх своєю інформативністю


6 липня в будівлі Верховного Суду учасники заходу обговорюють тему «Інститут публічної служби і суміжні із ним галузі права», а в межах цього напряму розглядають питання інституту публічної служби в системі адміністративного, трудового прав та права соціального забезпечення.


Сьогодні фахівці юридичної сфери України та їх іноземні колеги активно обмінюються досвідом та напрацюваннями. Зокрема габілітований доктор права Дорота Дзенісюк з Варшавського університету розповіла про особливості юрисдикції у справах соціального захисту в Польщі в контексті застосування Польсько-української угоди, а суддя та Голова адміністративного Департаменту Верховного Суду Латвії Вероніка Круміня поділилася інформацією про дисциплінарну відповідальність державних службовців у своїй країні.


Голова ВОАС Олександр Вільчинський переконаний, що отримана за ці дні сукупність знань обов’язково стане в нагоді для подальшої успішної роботи Вінницького окружного адміністративного суду і всієї судової системи нашої держави.