Новини

ФАХІВЦІ З ПИТАНЬ ПЕРСОНАЛУ ПІДВИЩУЮТЬ ПРОФЕСІЙНИЙ РІВЕНЬ


Сьогодні, 21 березня 2018 року, на базі Апеляційного суду Київської області розпочалась триденна підготовка спеціалістів з питань персоналу місцевих та апеляційних судів, організована Національною школою суддів України в рамках Календарного плану навчань на 2018 рік.


Начальник відділу служби управління персоналом Вінницького окружного адміністративного суду – Інна Гонта бере участь у даному заході.
Програма підготовки включає інтерактивні лекції та обговорення.


У ході першого дня навчань спеціалісти з питань персоналу опанують основи тайм-менедженту, вдосконалять знання та поділяться досвідом організації роботи з виконання вимог Законів України «Про звернення громадян» та «Про доступ до публічної інформації», зокрема в контексті доступу до публічної інформації та даних працівників судів через призму створення умов для гласності і відкритості діяльності суду. 


Також, учасники підготовки поділяться думками щодо проблемних питань проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державних службовців категорії “Б” і “В”, утворення та організації роботи конкурсних комісій, ведення протоколу засідання конкурсної комісії та оформлення відомостей результатів конкурсу.


Загалом Програмою підготовки охоплено ряд актуальних питань для кадрових служб судів, тому бажаємо учасникам плідної роботи, конструктивних дискусій та успішної практичної реалізації отриманих знань.