Новини

Інформація щодо забезпечення проведення судових засідань в режимі відеоконференції




Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 26.08.2020 № 760 “Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України”, згідно якої на всій території України до 31 жовтня 2020 року продовжено дію карантину, встановленого постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 “Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”, розпорядженням голови Вінницького окружного адміністративного суду продовжено дію особливого режиму роботи суду до 31 жовтня 2020 року.



Крім того, згідно рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, з 12 жовтня 2020 року місто Вінниця увійшла до "помаранчевого” рівня епідемічної небезпеки.



Тому, у зв’язку із дією особливого режиму роботи, з метою запобігання розповсюдженню особливо небезпечного вірусного захворювання серед співробітників суду та його відвідувачів, складною епідеміологічною ситуацією в м. Вінниці, тимчасово, на період дії карантину, припиняється проведення судових засідань в режимі відеоконференцїї між Вінницьким окружним адміністративним судом та іншими судами.



Про відновлення Вінницьким окружним адміністративним судом забезпечення проведення судових засідань в режимі відеоконференції буде повідомлено додатково.