Новини

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ХІД РОЗГЛЯДУ РЕЗОНАНСНОЇ СПРАВИ


До уваги громадськості!


В провадженні Вінницького окружного адміністративного суду перебувала справа №127/12068/17 за позовом Вінницького національного аграрного університету   до Вінницької районної ради Вінницької області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, на стороні відповідача - Агрономічна сільська рада Вінницького району Вінницької області  про визнання протиправним та скасування рішення.


Судовий розгляд даної адміністративної справи проходить за активної участі громадськості та становить значний суспільний резонанс.


Сьогодні, у підготовчому судовому засіданні судом було розглянуто клопотання про зупинення провадження у справі та клопотання про залучення третьої особи.


За результатами розгляду клопотання про зупинення провадження у справі №127/12068/17 – судом прийнято ухвалу та відмовлено у задоволенні клопотання про зупинення провадження у справі.


Також, ухвалою суду, прийнятою за результатами розгляду клопотання щодо залучення третьої особи, судом відмовлено у задоволенні заяви представників Агрономічної сільської ради про залучення до участі у справі №127/12068/17  в якості третьої особи на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору Державне підприємство "Науковий інноваційно-технологічний центр інституту кормів та сільського господарства Поділля національної академії аграрних наук України.
Поряд з цим, інформуємо, що у підготовчому судовому засіданні оголошено перерву до 15 год. 30 хв. 11 квітня 2018 року.