Новини

Позовна заява Слободянюка А.С. до Державного реєстратора реєстраційної служби Тиврівського районного управління юстиції Вінницької області про зобов'язання вчинити дії залишена без розгляду


Нагадуємо, що до Вінницького окружного адміністративного суду надійшла позовна заява Слободянюка Андрія Леонідовича; треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача, сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Поділля», Людвик Емілія Іванівна, Магдій Володимир Ілліч, Папіж Надія Павлівна до Державного реєстратора реєстраційної служби Тиврівського районного управління юстиції Вінницької області про зобов'язання вчинити дії.


14 січня 2015 року Вінницьким окружним адміністративним судом відкрито провадження та справу призначено до вирішення в судовому засіданні.


Під час розгляду адміністративної справи №802/32/16-а судом встановлено, що у позовній заяві Слободянюка А.С. міститься неповна інформація про відповідача, у зв’язку з цим дана позовна заява не відповідала вимогам статті 106 Кодексу адміністративного судочинства України.


Залишивши позовну заяву Слободянюка А.С. без руху, 26 січня 2016 року суд надав термін позивачу виправити недоліки позовної заяви у строк до 11 год. 00 хв. 4 лютого 2016 року. Однак, у запропонований судом термін позивач не усунув недоліки позовної заяви.


У зв’язку з цим, суд залишив без розгляду позовну заяву Слободянюка Андрія Леонідовича; треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача, сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Поділля», Людвик Емі до Державного реєстратора реєстраційної служби Тиврівського районного управління юстиції Вінницької області про зобов'язання вчинити дії. 


Із повним текстом судового рішення можна буде ознайомитись за посиланням http://reyestr.court.gov.ua/, зазначивши номер справи №802/32/16-а.