Новини

ПРАЦІВНИКИ СУДІВ, ВІДПОВІДАЛЬНІ ЗА ВЕДЕННЯ ВІЙСЬКОВОГО ОБЛІКУ, ВДОСКОНАЛЮЮТЬ ЗНАННЯ


Сьогодні, у місті Кам’янець - Подільському розпочалися дводенні навчально-методичні збори за участю представників судів, відповідальних за ведення військового обліку та бронювання військовозобов’язаних.


Участь у даному заході бере відповідальна особа за ведення військового- начальник відділу аналітично-правової роботи Вінницького окружного адміністративного суду – Олександр Цибко.





Доповідачами виступають досвідченні фахівці Генерального штабу Збройних Сил України та Державної судової адміністрації України.


Планом зборів передбачено удосконалення теоретичних знань, навиків та умінь працівників відповідальних за військовий облік призовників та військовозобов’язаних, здійснення бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та воєнний час в контексті виконання вимог нормативних документів та вироблення єдиного підходу до розуміння та вирішення проблемних питань військового обліку.


Формат заходу передбачає інтерактивні лекції, виконання учасниками самостійних та практичних завдань, обмін досвідом щодо виконання заходів ведення військового обліку, здійснення аналізу Звітів про чисельність працюючих та військовозобов’язаних, які заброньовані згідно з вимогами чинного законодавства.