Новини

Про електронне судочинство сьогодні дізнавалися представники Міноборони України


З метою надання методичної допомоги та підвищення кваліфікації представників територіальних юридичних підрозділів, які здійснюють представництво інтересів Міноборони в судах та інших юрисдикційних органах України нині  відбувся інструкторсько-методичний збір. 


Керівник апарату ВОАС Сергій Климчук на запрошення керівництва Юридичного департаменту Міністерства оборони України детально розповів присутнім про запровадження електронного судочинства та особливостей застосування електронних доказів. 


Ґрунтовна доповідь та наочна демонстрація матеріалу на екрані за допомогою покрокового відео допомогла слухачам якомога краще сприйняти масу свіжої інформації. 


«Онлайн» новація судової системи викликала жвавий інтерес серед представників Міноборони України,  у зв’язку з чим вони ставили багато тематичних запитань. 


Очільник апарату ВОАС, фахово відповідаючи на питання, зазначив, що саме за допомогою електронної системи учасники судового процесу мають змогу заощадити свій час та інші ресурси.


Наприкінці заходу директор Юридичного департаменту Міністерства оборони України Валері Коваль подякував Сергію Климчуку та вручив пам’ятну відзнаку.