Новини

ПРО ПІДСТАВИ ТА ПОРЯДОК ДИСЦИПЛІНАРНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ ГОВОРИЛИ ПІД ЧАС ТРЕНІНГУ


Сьогодні  у місті Києві Національною школою суддів України проведено тренінг для спеціалістів з питань персоналу та працівників апаратів-членів дисциплінарних комісій судів на тему: «Особливості, підстави та порядок дисциплінарної відповідальності державних службовців апарату суду».


Участь у вказаному заході взяли начальник відділу організації судового процесу та служби судових розпорядників Вінницького окружного адміністративного суду – Тетяна Поліщук та головний спеціаліст відділу служби управління персоналом – Наталя Медяна.


Тренінг провела заступник начальника управління кадрової роботи – начальника відділу організаційного забезпечення проходження державної служби та антикорупційного моніторингу Верховного Суду України- Оксана Комар.


У ході тренінгу представники апаратів судів  визначали основні аспекти притягнення державних службовців до дисциплінарної відповідальності в контексті законодавчих особливостей її застосування, отримали практичні поради щодо здійснення дисциплінарного провадження, формування матеріалів дисциплінарної справи, оформлення протоколу та висновку засідання дисциплінарної комісії. 


По завершенню тренінгу учасники отримали сертифікати Національної школи суддів України.