Новини

СЕКРЕТАРІ СУДОВИХ ЗАСІДАНЬ ВОАС ПІДВИЩИЛИ ПРОФЕСІЙНИЙ РІВЕНЬ


З 02 по 04 квітня 2018 року, на базі Апеляційного суду Київської області проходила підготовка секретарів судового засідання окружних та апеляційних адміністративних судів, організована в рамках Календарного плану навчань Національною школою суддів України.


Секретарі судових засідань Вінницького окружного адміністративного суду - Алла Мазурик та Володимир Перевертак були відрядженні до участі у даному заході.


У ході підготовки учасники набули нових знань у сфері тайм-менеджменту, опанували навички надання домедичної допомоги, пройшли уроки особливого етикету та вдосконалили комунікативно-психологічні особливості взаємодії із людьми з інвалідністю.


Поряд з цим, секретарі судових засідань обговорили ряд фахових тем. Зокрема, тему Новели Кодексу адміністративного судочинства України в розрізі практичного застосування Інструкції з діловодства в адміністративних судах України, яка викликала досить жваву дискусію.


Окрім того, представники адміністративних судів вивчили методи та засоби уникнення зловживань зі сторони учасників судового процесу та алгоритм дій з працівниками правоохоронних органів у випадку спілкування з складними учасниками процесу.


По завершенню підготовки учасники отримали сертифікати Національної школи суддів України. 


Тож бажаємо секретарям судового засідання використати цінний досвід на шляху професійних висот.