Новини

Сьогодні у Вінницькому окружному адміністративному суді відбувся конкурс на заміщення вакантних посад


Відповідно до наказу Вінницького окружного адміністративного суду від 13.06.2017 року №055 оголошено конкурс на зайняття вакантних посад старшого судового розпорядника та судового розпорядника відділу організації судового процесу та служби судових розпорядників Вінницького окружного адміністративного суду.  


Сьогодні, 13.07.2017 року, зазначений конкурс відбувся. Участь у конкурсі взяло 6 осіб.


Даний конкурсний добір на зайняття вакантних посад державної служби проходив відповідно до Закону України «Про державну службу», Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 року № 246.


Так, першим етапом конкурсу для претендентів на зайняття вакантних посад  було тестування.


Даний етап конкурсного добору проводиться з метою визначення рівня знань законодавства на знання Конституції України, законодавства про державну службу, антикорупційного законодавства та знання спеціального законодавства.


Другим етапом конкурсу стала співбесіда, під час якої члени комісії оцінювали відповідність досвіду, досягнень, компетенції, особистих якостей вимогам до професійної компетентності кандидата та до відповідних посадових обов’язків. 


Визначення остаточних результатів конкурсу вираховується у балах як середнє арифметичне значення індивідуальних оцінок.


Оприлюднення інформації про результати конкурсу буде здійснено додатково на нашому офіційному веб-сайті.