Новини

СЬОГОДНІ У ВОАС ПРОВЕДЕНО КОНКУРС НА ЗАЙНЯТТЯ ПОСАДИ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ


Відповідно до Наказу Вінницького окружного адміністративного суду від 27.06.2018 № 039, було оголошено конкурс на зайняття вакантної посади державної служби – начальника відділу служби управління персоналом.


Конкурсний добір на зайняття вакантної посади державної служби проходив у відповідності до вимог Закону України «Про державну службу», Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 року № 246.


Перший етап конкурсу - тестування, за результатами якого було визначено чи набрав конкурсант необхідну кількість балів для продовження участі. Нагадаємо, що тестування проводиться з метою визначення рівня знань законодавства, зокрема Конституції України, законодавства про державну службу, антикорупційного та спеціального законодавства та проходить у режимі онлайн.


Черговим кроком конкурсу було розв’язання ситуаційних завдань, що стосуються специфіки вакантної посади. Даний етап проводиться з метою об’єктивного з’ясування спроможності кандидатів використовувати свої знання та досвід під час виконання посадових обов’язків.


Заключним етапом конкурсу на посаду начальника відділу служби управління персоналом стала співбесіда, під час якої члени комісії мали змогу належним чином оцінити професійну компетентність конкурсанта.


Оприлюднення інформації щодо результатів конкурсу буде здійснено нашому офіційному веб-сайті. Слідкуйте за оновленнями!