Новини

ВОАС має сертифікованих секретарів судового засідання


Підвищення кваліфікації – вимога сьогодення та запорука успішної діяльності установи. Саме таким гаслом керуються у своїй діяльності працівники апарату Вінницького окружного адміністративного суду та завжди дбають про належний рівень знань та навичок у щоденній роботі.

Саме тому начальник відділу організації судового процесу та служби судових розпорядників Вінницького окружного адміністративного суду Інна Гонта щотижнево організовує навчання для працівників відділу.


Цього разу секретарі судового засідання ВОАС навчались проводити судове засідання у режимі відеоконференції. Як пояснює Інна Гонта: «Працівників у відділі багато, тому даний курс розділено на декілька етапів, щоб кожний секретар мав можливість опанувати нові знання та одразу закріпити їх на практиці».


Із теоретичною частиною підготовки учасників ознайомила начальник відділу організації судового процесу та служби судових розпорядників Інна Гонта, тоді як про практичні нюанси проведення судового засідання у режимі відео конференції розповіла спеціаліст ДП «Інформаційні судові системи» Анастасія Біла.


Курс навчання проходив у досить цікавому форматі і кожен з учасників мав можливість задати запитання спеціалістам ДП «ІСС» та  отримати змістовну відповідь.


На завершення  інтерактивного навчального курсу з використанням відеоконферецзв’язку усі бажаючі мали можливість закріпити здобуті знання на практиці та пройти пробне тестування. Варто відзначити, що за результатами тестування працівники Вінницького окружного адміністративного суду отримали найкращий результат, про що засвідчують сертифікати ДП «Інформаційні судові системи».