Новини

ЗАВЕРШИЛАСЯ ЗУСТРІЧ ВИПУСКНИКІВ ПРОГРАМИ З ПИТАНЬ СУДОВОГО АДМІНІСТРУВАННЯ


Сьогодні, 23 березня 2017 року, завершилася зустріч випускників Програми з питань судового адміністрування ініційована керівником Програми USAID «Нове правосуддя».


До участі у даному заході був запрошений керівник апарату Вінницького окружного  адміністративного суду, випускник Програми з питань судового адміністрування 2016 року,  – Сергій Климчук.


Завданням зустрічі були:


-    представити результати оцінки потреб випускників Програми з питань судового адміністрування Університету штату Мічиган;

-    ознайомитися з інноваціями, ініціативами та проектами, що були запроваджені колегами;

-    розробити стратегічний план розвитку професії.

У ході першого дня зустрічі учасники обговорювали результати оцінки потреб та визначали пріоритети розвитку професії, здійснювали оцінювання професії судового адміністратора через вміння формулювати місію, бачення та систему цінностей, надавали оцінку зовнішнього і внутрішнього середовища професії.


Другий день зустрічі проходив під назвою «Ярмарка інновацій» та включав презентацію і впровадження підсумкових проектів та ініціатив випускників.


    В рамках другого дня зустрічі, керівник апарату Вінницького адміністративного суду Сергій Климчук представив проект під назвою «Практичні аспекти управління персоналом в суді», акцентувавши увагу на необхідності трансформації та впровадження інноваційних форм і методів, спрямованих на ефективне та якісне управління персоналом в судах України.



Третій, завершальний день зустрічі був присвячений Плануванню стратегічних ініціатив для професії судового адміністратора в Україні та включав роботу в групах за матеріалом підготовленим доктором Університету штату Мічиган Морін Е. Коннер.


Зокрема, учасники заходу виконували такі завдання: визначення стратегічних питань, підтвердження стратегічних ініціатив, розробка плану дій для кожної стратегічної ініціативи та розробка програми дій для кожної стратегічної ініціативи.



За результатами виконання вказаних завдань учасниками розроблено стратегічний план розвитку професії судового адміністратора.


Переконані, що  дана зустріч, для випускників Програми сприятиме підвищенню ефективності роботи  та довіри громадян до судової системи.